Atelier Pierre Juste

Atelier Pierre Juste is een ambachtelijke steenhouwerij waar de beeldhouwer Cor van Oosterhoud unieke beelden en (graf)monumenten met hamer en beitel uit natuursteen kapt. In de eigen galerie vindt men hiervan tal van voorbeelden: vele gevelstenen zijn te bewonderen aan de muur; ook is er de mogelijkheid van het bezoeken van de werkplaats.

 

Atelier Pierre Juste, vrij vertaald Atelier ‘de juiste steen’, streeft naar het vastleggen van een persoonlijke uitstraling in steen en een natuurgetrouwe weergave van het ontwerp. Een van de specialiteiten van Atelier Pierre Juste is de gevelsteen. Een gevelsteen geeft uw woning of bedrijfspand een persoonlijk karakter; en verfraait uw gevel. Laat u voorlichten over de vele mogelijkheden.

 

U kunt geheel vrijblijvend zowel de werkplaats als de speciaal ingerichte verkoopruimte bezoeken. U bent van harte welkom.

 

U kunt alvast een voorproefje nemen op onze site: www.atelierpierrejuste.nl of telefonisch contact opnemen om uw wensen te bespreken, middels de onderstaande contactgegevens:

Lithse Dijk 34
5397 EC Lith
T: 0412 – 85 66 32
M: 06 – 480 84 301